Repetities tot nader order opgeschort

Gisteren 13 oktober was de persconferentie over de nieuwe maatregelen maar vorige week woensdag hebben we met de aanwezige koorleden al besloten om de repetities op te schorten totdat we weer in een situatie zijn dat iedereen zich weer veilig voelt.

 

Gisteren 13 oktober was de persconferentie over de nieuwe maatregelen maar vorige week woensdag hebben we met de aanwezige koorleden al besloten om de repetities op te schorten totdat we weer in een situatie zijn dat iedereen zich weer veilig voelt.

Meerdere koorleden hebben aangegeven het voorzichtig aan te willen doen, waardoor we nu als koor een pas op de plaats gaan maken totdat we weer echt veilig met z’n allen kunnen zingen en niemand meer een achterstand heeft op de geoefende liedjes.

 

 

 

 

Schuiven naar boven