We beginnen weer!

Mannenakkoord begint op woensdag 3 juni weer met zingen in de buitenlucht

We hebben de discussie over zingen nauwgezet gevolgd en helaas is zingen in een binnenruimte op dit moment voor Mannenakkoord  praktisch onmogelijk. Het protocol schrijft voor dat er voorlopig minimaal 3 meter afstand (rondom) gehouden moet worden en dat de plafondhoogte minimaal 4 meter moet zijn.

Dus gaan we tot aan de zomerstop naar buiten en wel naar de locatie Stadswandelpark. We verzamelen bij de Sterrenwacht in het Stadswandelpark. Adres is Alberdingk Thijmlaan 3 te Eindhoven

Uiteraard allemaal op gepaste afstand. Er is geen barvoorziening dus neem wat te drinken mee voor jezelf. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn dan wordt via de mail en app gecommuniceerd dat het niet doorgaat.

We hopen iedereen weer te zien op woensdag 3 juni om 20.00 uur!

Schuiven naar boven