8 december COC Songfestival Amsterdam

Op zaterdag 8 december vindt in Amsterdam weer het jaarlijkse COC Songfestival plaats. Namens COC Eindhoven doet dit jaar X-Istance mee met het lied ANDERS, geschreven en gezongen door Jerry ten Bhomer en met de crême de la crême van Mannenakkoord in het achtergrondkoor.

Iedere jongen die homoseksuele gevoelens bij zichzelf ontdekt herkent het: de constatering dat je anders bent dan anderen en de twijfel hoe je omgeving daarop zal reageren. Ben je wel goed genoeg, vraag je je vertwijfeld af waarna je er vroeg of laat achterkomt dat het antwoord daarop een volmondig “ja” is. Over dit onderwerp schreef Jerry ten Bhomer het lied ANDERS. Tijdens het songfestival wordt hij ondersteund door Peter Jacobs, Ton Ditewig, Eduard Rozendom en Joost Veenhuysen van Mannenakkoord.

Mannenakkoord wenst de heren veel succes. Moge het “Eindhoven douze points” maar veelvuldig te horen zijn!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schuiven naar boven